Εταιρία

Αρχικά θα ήθελα να σας καλωσορίσω στη σελίδα μου κι έπειτα να χαρείτε τις δουλειές που θα δείτε τόσο, όσο κι εγώ όταν τις υλοποίησα.

Το κατάστημα Νικολαΐδης – The art of flower λειτουργεί ουσιαστικά από το 2006 και εδρεύει στα Ελευθέρια (Κορδελιού) στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 53.

Η οργάνωση του γάμου και της βάπτισης είναι δική μας ευθύνη. Μαζί με εσάς διαλέγουμε τα πάντα ξεκινώντας με προσκλητήρια, στέφανα, ποτήρια, καράφες, πολύ ξεχωριστές μπομπονιέρες, λαμπάδες , στολισμό αυτοκινήτου, νυφικό μπουκέτο και φυσικά θεματικό στολισμό ακόμα και για την δεξίωσή σας!

Φυσικά αυτό που δίνει την πιο ξεχωριστή «γεύση» σε κάθε μας εκδήλωση είναι οι συνθέσεις από λουλούδια , δεμένα με πολύ μεράκι , αγάπη …και πρωτοτυπία .

Η ομάδα μας που μας βοηθάει όλα αυτά τα χρόνια, δίνει όλο της τον εαυτό κάθε φορά και δουλεύει με την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος γι’ αυτό που τόσο λατρεύω. Έτσι ώστε εσείς να ζήσετε τις μοναδικές σας στιγμές με εικόνες που θα εντυπωσιάσουν… και που εσείς θα θυμάστε πάντοτε.

Δεν θα περιαυτολογήσω όμως περισσότερο…, αν και θα μπορούσα να μιλάω ώρες ατελείωτες για την δουλειά μου. Σας αφήνω να πάρετε μία μικρή γεύση της δουλειάς μου… ! Καλή σας περιήγηση

Φιλικά
Γιάννης Νικολαΐδης