Γάμος

Γάμος = « …Ένα βιβλίο ζωής …γραμμένο από εσάς. Σκηνοθετημένο και επιμελημένο από εμάς… με «αναγνώστες» τους δικούς σας καλεσμένους! »

Εσείς μας δίνετε το στίγμα σας. Την προτίμηση των χρωμάτων…ίσως κάτι που ήδη έχετε ονειρευτεί κι εμείς προσθέτουμε υλικά και αντικείμενα για να ζωντανέψουμε με επιτυχία αυτή τη σημαντική σας ημέρα!

Πάντοτε με τη δική σας καθοδήγηση, σας προτείνουμε νέα σχέδια που ταιριάζουν στο δικό σας ύφος, σε προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στέφανα, ποτήρια και καράφες…ευχολόγια,…art de la table της δεξίωσης …καθώς και τη διακόσμηση του χώρου που θα επιλέξετε , για τους καλεσμένους σας , με πρωτότυπες και πολύ έξυπνες… κατασκευές από λουλούδια ...Καθώς και το αυτοκίνητο του γάμου σας , τις λαμπάδες Τελετής και το design του νυφικού σας μπουκέτου…!

Μαζί θα οργανώσουμε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου σας …και όχι μόνο για να εντυπωσιαστούν όλοι… αλλά και για να μην προκύψει κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια της τέλεσης του μυστηρίου ή του μετέπειτα πάρτι σας.

Δηλαδή την επιμέλεια μέσα και έξω από την εκκλησία και γενικά όλη την οργάνωση και επίβλεψη του γάμου σας ώστε να κυλίσουν όλα ομαλά!